Népszerű romkocsmák Budapesten

Egyre többen tapasztalják meg, hogy a budapesti élet elengedhetetlen része az éjszakai romkocsmázás.  Ezek a kocsmák és teraszok nemcsak a helyi fiatalok, de az idelátogató külföldiek számára is nagy vonzerővel rendelkeznek. A Free Pub Crawl Budapest weboldal segítségével összeválogattuk azokat a jó helyeket, ahol hamisítatlan romkocsma hangulat élhető át Budapest belvárosában.

Füge Udvar

A Füge Udvar a bulinegyed központjában, egy 19. századi Klauzál utcai ház udvarában található. Nyitása óta népszerű a látogatók körében. A hely jó árakon szolgáltat, a szórakozást egy kis ping-pongozással is fel lehet dobni. Ízletes helyi burgereket szolgálnak fel, de a finom italokból is nehéz választani. A Füge Udvarban azok is remekül tölthetik az idejüket, akiket nem kifejezetten alkoholfogyasztás csábít, részükre pinball terem és szabaduló szoba is rendelkezésre áll.

Füge Udvar

Doboz

 A Doboz 2011-ben nyitott a Klauzál utcában, amely egyedi enteriőr kialakításával, magas kényelmi szintet kínál, mint prémium romkocsma a vendégeknek. Az udvarán a piros doboz konstrukció, és a világító szemű King Kong szobra meghökkenti a vendégsereget. A hely két tánctéren Club house, r’nb, hip-hop, funky zenei kínálattal csábítja táncra a betérőket. A grillbár ínycsiklandó illatának nehéz ellenállni, de az italkínálatuk sem utolsó. Négyévszakos kialakítása lehetővé teszi, hogy az egykori bérház belső tereiben mindenki kedvére valóan szórakozzon az év minden szezonjában.

doboz budapest

UdvarRom

A hely fagerendás bárpultjával, lampion kivilágításával vadnyugatiasra hajazó stílusával sokakat vonz,  hosszú sörpadjain ücsörögve, remek estét lehet eltölteni. Az UdvarRomot szintén a Klauzál utcában találhatod meg, ahová külföldiek is előszeretettel térnek be. Ha meccsnézés miatt maradnál otthon, ne tedd, mert itt kedvenceidet kivetítőn követheted, és a közös szurkolás élményét is megtapasztalhatod. Aki sportolásra vágyik, annak pingpongasztal, és vagy pihentetőbb csocsó is rendelkezésére áll.

UdvarRom Budapest