Tankoljon olcsón üzemanyagkártyával

Ha most igényel üzemanyagkártyát a FleetCor oldalán, akkor jelentős kedvezményeket vehet igénybe nemcsak tankoláskor, de egyéb az utazásához kapcsolódó szolgáltatások igénybevételénél is.

Mi az az üzemanyagkártya?

Üzemanyagkártya online igényelhető. Kártyájával kedvezményesen fizethet Európa több mint 25.000 töltőállomásán, de Magyarországon is közel kétszáz üzemanyagtöltő állomáson. Üzemanyagkártyája segítségével további kedvezményeket is igénybe vehet utazásai során.

Ki igényelhet üzemanyagkártyát?

Igényelhetnek vállalkozások és magánszemélyek is. Az üzemanyagkártyával elérhető kedvezmények sávosan változnak, így leginkább havi üzemanyag fogyasztásának mértéke dönti el, hogy mennyire tudná kihasználni az üzemanyagkártya előnyeit. A legkisebb csomagba már havi 300 liter fogyasztás mellett is megéri regisztrálnia.

Hogyan kapom meg a kártyát?

Az elkészült kártyákat a Fleetcor Kártya Menedzsment osztálya postán juttatja el az Ön által megadott levelezési címre.

Melyik töltőállomáson használhatom a kártyát?

Üzemanyag kártyáját Magyarország minden egyes Shell töltőállomáson elfogadják, míg külföldön a Shell kutak mellett további partner hálózatok is elfogadják, a pontos partner listáról érdeklődjön a Fleetcor weboldalán vagy hívja az 1 999 3402 telefonszámot.