Rimini nyaralás

Rimini az olasz riviéra leghíresebb üdülővárosa.Hosszú homokos tengerpartján minden évben több millió turista ejtőzik a napernyők árnyékában. A közelben található San Marino a mini állam, ahová mindenkinek el kell látogatni ha Riminiben jár. Fantasztikus kilátás tárul elénk a San Marinoi szerpentinre felkapaszkodva.Rimini az a hely, ahol fiatalok és idősek kicsit és nagyok egyaránt egy fantasztikus nyaralás élményeit élhetik át, a vitorlázás és yacht bérlés szerelmesei is megtalálják számításaikat. A állandóan nyüzsgő város látnivalókban is bővelkedik, hiszen gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet. Rimini sztárja Federico Fellini, a filmrendező, aki itt látta meg először a napvilágot.

Földrajzi adatok:

  1. Elhelyezkedés : Emilia Romagna tartomány
  2. Lakosság : 140 000 fő
  3. Terület :134 km²
  4. Népsűrűség :139 fő/km²
  5. Olasz neve :
  6. Tengerpart hossza : 20 km

Rimini tiberius hidja

Ajánlott szállások

Sottovento apartman

A Sottovento apartmanház egy modern apartmanház közvetlenül a homokos tengerparton. Az apartmanház saját medencével rendelkezik. Minden apartman saját fürdőszobás, jól felszerelt konyhával, klímaberendezéssel és erkéllyel rendelkezik. Az apartmanház rendelkezik saját parkolóval, de ennek használatáért naponta 7 eurot kell fizetni.

Hotel Corallo ***

Hotel Corallo *** baráti hangulatot árasztó, ugyanakkor a mai kornak megfelelő újszerű berendezéssel rendelkezik!Közvetlenül a hosszú széles homokos tengerparton található.Rimini belvárosában található, így bevásárlás, szórakozás nem lehet gond.
A közel nyolcvan szobával rendelkező szálloda saját medencével, parkolóval és étteremmel rendelkezik.A szálloda vendégeit a személyzet különféle programokkal szórakoztatja.

Minden szoba saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, televízióval, hajszárítóval és klímaberendezéssel rendelkezik.Minden szobához egy napernyő és két napágy továbbá egy öltöző tartozik a tengerparton térítésmentesen.

Residenza Sol

Rimini az olasz riviéra legnépszerűbb üdülőhelye, állandó pezsgő éjszakai élettel, látnivalókkal, kulturális programokkal. A Residenza Sol apartmanház az arany homokkal borított tengerparton fekszik, csak egy aprócska út áll a tengerpart és az apartmanház közé.A városközpont megközelítőleg 3000 méterre található az apartmantól. Minden apartman saját fürdőszobával, konyhasarokkal és balkonnal rendelkezik!Ideális fiatal párok számára!

További nyaralási ötletek
Atlantis the Palm Dubai