Rimini nyaralás

Rimini az olasz riviéra leghíresebb üdülővárosa.Hosszú homokos tengerpartján minden évben több millió turista ejtőzik a napernyők árnyékában. A közelben található San Marino a mini állam, ahová mindenkinek el kell látogatni ha Riminiben jár. Fantasztikus kilátás tárul elénk a San Marinoi szerpentinre felkapaszkodva.Rimini az a hely, ahol fiatalok és idősek kicsit és nagyok egyaránt egy fantasztikus nyaralás élményeit élhetik át, a vitorlázás és yacht bérlés szerelmesei is megtalálják számításaikat. A állandóan nyüzsgő város látnivalókban is bővelkedik, hiszen gazdag történelmi múlttal büszkélkedhet. Rimini sztárja Federico Fellini, a filmrendező, aki itt látta meg először a napvilágot.

Földrajzi adatok:

  1. Elhelyezkedés : Emilia Romagna tartomány
  2. Lakosság : 140 000 fő
  3. Terület :134 km²
  4. Népsűrűség :139 fő/km²
  5. Olasz neve :
  6. Tengerpart hossza : 20 km

Rimini tiberius hidja

Ajánlott szállások

Sottovento apartman

A Sottovento apartmanház egy modern apartmanház közvetlenül a homokos tengerparton. Az apartmanház saját medencével rendelkezik. Minden apartman saját fürdőszobás, jól felszerelt konyhával, klímaberendezéssel és erkéllyel rendelkezik. Az apartmanház rendelkezik saját parkolóval, de ennek használatáért naponta 7 eurot kell fizetni.

Hotel Corallo ***

Hotel Corallo *** baráti hangulatot árasztó, ugyanakkor a mai kornak megfelelő újszerű berendezéssel rendelkezik!Közvetlenül a hosszú széles homokos tengerparton található.Rimini belvárosában található, így bevásárlás, szórakozás nem lehet gond.
A közel nyolcvan szobával rendelkező szálloda saját medencével, parkolóval és étteremmel rendelkezik.A szálloda vendégeit a személyzet különféle programokkal szórakoztatja.

Minden szoba saját fürdőszobával, hűtőszekrénnyel, televízióval, hajszárítóval és klímaberendezéssel rendelkezik.Minden szobához egy napernyő és két napágy továbbá egy öltöző tartozik a tengerparton térítésmentesen.

Residenza Sol

Rimini az olasz riviéra legnépszerűbb üdülőhelye, állandó pezsgő éjszakai élettel, látnivalókkal, kulturális programokkal. A Residenza Sol apartmanház az arany homokkal borított tengerparton fekszik, csak egy aprócska út áll a tengerpart és az apartmanház közé.A városközpont megközelítőleg 3000 méterre található az apartmantól. Minden apartman saját fürdőszobával, konyhasarokkal és balkonnal rendelkezik!Ideális fiatal párok számára!

Rimini hasznos tippek

Rimini látnivalói

Nyaralás Olaszországban

Gardaland
Siena

További nyaralási ötletek
Atlantis the Palm Dubai
Ljubljana
Münster