Duo Residences Szingapúr

 A Duo Residences Szingapúr központi régiójában, a különleges adottságú Bugis térségben található. A Bugis térség Szingapúr egyik legjobb fejlődőképes negyedének számít. A 99 évre szóló bérleti szerződésű ingatlan a Fraser úton található.

A Kampong Glamra néző 49 emeletes épület az öt csillagos szállodája mellett fényűző 660 lakóegységgel rendelkezik. Közelében számos étterem és üzletközpont található. A társasház a Bugis metróállomástól egy földalatti sétányon keresztül közelíthető meg. Az üzleti negyed, a CBD, a Marina-öböl és a forgalmas Orchard út könnyen megközelíthető.

Duo Residences

A 99 éves bérlettel rendelkező ingatlan fejlesztője, a Khazanah malajziai befektetési alap és a szingapúri befektetési társaság, a Temasek tulajdonában lévő M+S Pte részvénytársaság.

A Duo Residences egyik vonzerejét az adja, hogy tömegközlekedéssel-metróval, de autóval is elérhtő közelségben van mind az üzleti negyedtől, és az Orchard úttól. A Changi repülőtér a rezidenciától negyed óra autózással érhető el az EPC úton keresztül.

A Duo Residences nem csak lakóingatlan, hanem egy hatalmas fejlesztési is egyben, amely a lakóingatlanok mellett kereskedelmi és iroda helyiségeket is, de hotelt is foglal magába.

Duo Residences

A 49 emeletes épület-tornyában 2-3-4 szobás stúdiólakások mellett penthouse lakosztályok is találhatóak. A másik toronyépületben az ötcsillagos szálloda mellett 20 prémium kategóriás bérelhető irodahelyiséget és pódium szintjén mintegy 56 000 négyzetméter kiskereskedelmet bonyolító egységet is magában foglal.

Az ingatlan minőségi berendezésekkel: Miele, Snadiero és a Villeroy&Boch gyártású elemekkel lett kialakítva.

Duo Residences

Hatalmas választékát nyújtja az olyan létesítmények, mint a teniszpálya, az edzőterem és az 50 méteres uszoda, égbolt-medence, de gyógynövénykert mellett játékterasszal és táncparkettel is rendelkezik.

Az ingatlan 2016-tól került értékesítésre, és a jó nevű fejlesztő és az ingatlan által kínált lehetőségek miatt a lakóegységek jelentős része rögtön értékesítésre került.