Artistic Heights

 Az Artistic Heights épülete Dubai stratégiailag egyik legjobb adottságokkal rendelkező új üzleti negyedében a Jumeirah Village Circle-ben található. A Sheikh Mohammad bin Zayed úton lévő épület 226 lakóegységet foglal magába, és az  átadása a közeljövőben valószínűsíthető, és kijelenthető, hogy a terület a város kereskedelmi és üzleti központja is lesz egyben. Az épület 226 lakóegységet foglal magába.

Megjelenésében nemcsak az iszlám művészetre jellemző szimmetriát, de a természet összhangját: a sivatagi tájban a buja növényzet és a víz együttes kompozícióját teremti meg.

A nyugodt környezet a felnőttek mellett a gyerekek részére is különleges kényelmi lehetőségeket kínál.

A projekt fejlesztője az Artistic Properties. A dubai székhelyű cég 3 évtizedes ingatlanfejlesztői tevékenysége során a Közel-Kelet luxuslakások tervezésében és építésében szerzett ismertséget.

Artistic Heights

 Az épület luxus igényeket kielégítő apartmanjai 1-2-3 hálószobával rendelkeznek. A 226 lakóegységgel bíró 18 emelet magas épület sokoldalú létesítményei, mint uszoda, gyermekjátszó, szauna, gimnasztikai helyiség szolgálják a lakók kényelmét. De a gépjármű tulajdonosok részére parkoló áll rendelkezésre. Az ingatlanban 24 órás biztonsági szolgálat, és kamerarendszer tartozik.

 Az Artistic Heights apartmanoktól  a Dubai Nemzetközi Repülőtere 35 kilométer távolságra van, a forgalomtól függően fél óra alatt érhető el.