Számlafeltöltés Visa bankkártyával Magyarország online kaszinóiban

A magyar jogszabályok szigorúan szabályozzák a szerencsejáték intézetek tevékenységét. A szerencsejáték-szolgáltatás legális nyújtásához muszáj beszerezni a helyi SZTFH szabályozó hatóság (Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága) engedélyét. Ehhez Magyarország legjobb biztonságos online kaszinóinak legalább öt év offline tapasztalattal kell rendelkezniük.

Egy másik módja legálisan működni a magyar piacon beszerezni az engedélyt a szerencsejátékot szabályozó nemzetközi szervezetektől – a Malta Gaming Authority, Curacao stb.

A legalizálás lényege az államkincstárba történő befizetéseket jelent – a bevétel mintegy 30%-át a tulajdonosok utalják át különféle adók és illetékek formájában.

Ahhoz, hogy forintban vagy euróban tudjon játszani szüksége van a befizetés feltöltésének és a nyeremények kifizetésének lehetőségére. Erre kiválóan alkalmas a Visa bankkártya, amely bármely magyarországi város minden lakosa számára elérhető: Budapest, Sopron, Győr, Nyíregyháza, Debrecen és a többi.

Magyarország játékpiaca

A szerencsejáték üzletág az országban több évszázaddal ezelőtt kezdett fejlődni. A múlt század végén több szárazföldi klub működött az országban, amelyek lehetőséget biztosítottak valódi pénzes szerencsejátékra. A technológiák fizetés bankkártyára fejlődésével a vállalkozók egy része átment az online térbe.

Az országban korlátozott az engedélyek kiadása, így csak 11 cég kerülhet bejegyezésre.

Az áttekintés megtekinthető a LegjobbKaszino weboldalon, ahol Tolnai Tibor szerző, főszerkesztő és szerencsejáték-szakértő részletesen megmagyarázza ezt a témát, valamint  hogy melyik a legjobb online kaszinó VISA fizetési rendszerrel.

Visa fizetési rendszer

A Visa fizetési rendszerrel rendelkező bankkártyák mai nap a legelterjedtebbek. Ezért, ha Magyarországon megbízható online kaszinót választja ezzel a rendszerrel, akkor gyorsan és egyszerűen bonyolíthat tranzakciókat.

Az ilyen fizetések feldolgozásáért VisaNet globális feldolgozó központja felelős. Egy pillanat alatt képes teljes elemzést készíteni a tranzakcióról. Másodpercenként hozzávetőleg 65 000 átvitelt kerül feldolgozásra világszerte.

Ez a fizetési mód a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • átutalások megbízhatósága;
 • gyorsaság;
 • egyszerűség;
 • elérhetőség.

A webkaszinó mindhárom kártyatípust elfogadja:

 1. Befizetési. Az ügyfél bankszámlájához kapcsolódnak.
 2. Hitel. A felhasználó által használt pénzt a banktól kölcsönzik.
 3. Előre fizetett. Anonim kártyák, amelyekre előre utaltak egy bizonyos összeget.

Az online kaszinó ügyfelei többféle kártyát használhatnak:

 • Visa Classic;
 • Visa Gold;
 • Visa Platinum;
 • Visa Electron;
 • Visa Virtual Card.

Hogyan kell befizetni és felvenni a nyereményeket Visa kártya segítségével

Ahhoz, hogy tudjon pénzt befizetni a játékszámlájára és megkapni a nyereményt, először regisztráljon a portálon. Ha nem teszi ezt, akkor csak a demó változatot tudja lejátszani. Teljesen ingyenes, de nem jár nyereményfelvétellel, mivel virtuális pénzt írnak jóvá.

Ezen a módszeren kívül a kaszinók általában lehetővé teszik a fizetések lebonyolítását más rendszereken keresztül: SimplePay, mobilszolgáltatókon (Telekom, Vodafone, Telenor), banki átutalással, Skrill, Bitcoin, Neosurf, Multibanco, PayPal, ecoPayz, Trusly, Paysafecard, Neteller, Apple Pay, Google Pay.

A regisztrációt követően az ügyfél kap egy bejelentkezési nevet, jelszót és hozzáférést a személyes fiókjához. Ott fel kell tüntetni a pénznemet, amellyel játszani fog, és a tranzakciók módját.

A nyeremény online kaszinó kifizetés bankkártyára előtt előszőr át kell mennie az ellenőrzésen – meg kell erősítenie, hogy a fiók az övé. Ehhez személyazonosító okmányra lesz szüksége.

Nyújtsa be kérelmét, és adja meg az összeget. Miután a biztonsági szolgálat ellenőrzi a kérelmét megkapja egy megfelelő értesítést az emailre vagy fiókjába. Az átutalás néhány órától több napig tart.

melyik a legjobb online kaszinó

Hogyan választjuk egy megbízható online kaszinót Visaval Tolnai Tibor szerint

Mindenekelőtt a legjobb megbízható online visa kaszinó kötelező engedélyt szerezni. Több is lehet belőle, de a legális tevékenységhez Magyarország területén egy is elég. Figyeljen a felhasználók által hagyott véleményekre a játékról, a visszavonási kérelmek elbírálásának sebességére, a nyeremények kiadására.

Egy biztonságos, népszerű magyar kaszinó kizárólag ellenőrzött és engedélyezett játékokat kínálja a játékosoknak világszínvonalú szolgáltatóktól. Ez garantálja a játékgépek magas megtérülését. A programhoz egyébként az intézmény adminisztrációja nem fér hozzá. Ez arról beszél, hogy „megcsavarni” vagy módosítani a játékbeállításokat nem lehet.

Ha egy online kaszinó bármilyen körülmények között hatalmas nyereményeket ígér, akkor ezt nem szabad elhinni. A magyarországi kaszinóban való játék eredménye nagyban függ a körülmények (szerencse) és a felhasználó ügyességétől. A rendszeres gyakorlás javíthatja szakmai színvonalát.

Ugyanakkor ne feledkezzen meg a felelősségteljes szerencsejáték szabályairól, és korlátozza a nyeremények és veszteségek szintjét, valamint a weboldalon eltöltött időt.