Béla Bár

A Béla Bár Budapesten a Bartók Béla út 23. szám alatt található. A forgalmas környéken üde jelenség a rengeteg növénnyel és barátságos belső környezettel rendelkező étterem és kávézó, ahol a kisgyerekes családok mellett a kutyával érkező vendégeket szívesen fogadják.

A pesti oldallal ellentétben a budai oldalon hiánypótló a 2018-ban megnyitott bár, amelynek neve egy szómozaik, a bár, étterem, lakás, arborétum betűkből áll össze.

A gyerekek részére egy kellemes sarok áll rendelkezésre, kellemes időben az utcán kihelyezett asztaloknál a finom kávé és a különleges fűszeres limonádé fogyasztható.

A magas belterű lakást a bár megálmodói fél éves átalakító munka után nyitották meg, a tulajdonosok az emblematikus Instant-Fogas dekorációjának alkotói, a manapság népszerű romkocsma stílus helyett egy családbarát, közösségi helyet hoztak létre. A bár belső részében az eklektikus terekben különböző növénykompozíciók, fali festések, és szőnyegek otthonosságot sugároznak, így nem csoda, hogy a külföldi turisták, és a helyiek is előszeretettel térnek be. A magas beltérben jól megférnek egymással a békés zúgok.

bela bar budapest

A Bélában reggelire finom zöldséges omlettekből, salátákból és zöldségkrémes kenyerekből lehet választani, ebédre pedig legalább 10 féle grillezett lepény, tapasok, főfogások és desszertek fogyaszthatóak. A finom kávé mellett a borválasztékot és a kézműves söreiket is érdemes megkóstolni.

Az ételek és italok mellett a jó hangulatot különböző irodalmi rendezvények és zenei események teszik színessé.